Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den gamle....

Den gamle mannen gråter

liv ger gråt

men han klagar inte

han närmar sig

sin farfar,

han blev sjuttiofem 

Å var stor hos Gud,

föddes i ett litet pörte,

du finns jämt hos mig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 15:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2019-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Ödmjuk text om livet!
2018-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det och livet går vidare...
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy