Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa med dig

är att du alltid lyssnar på vad jag har att säga
Och det får i sin tur mig att känna mig trygg hos dig
då du är så lätt att umgås med
För aldrig har du några baktankar och håller på
och stöter på mig eller så
Så tillsammans med dig kan jag alltid känna att jag
kan vara mig själv när vi väl träffas på
Då hoppas jag att du vill förstå
Så du är värd din vikt i guld
En förtjusande liten ängel utan skuld
Kom så går vi hem till mig så bjuder jag dig
på ett litet knull för vänskapens skull....

Det bästa med dig!

Ken Cassel
21/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-21 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel