Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dyrkan och åtrå á la rokoko

Eftersom jag är lite intresserad av keramik,

så ser jag ofta otaliga lockdosor med herdar och herdinnor

Motivet är alltid en dyrkande ung man som uppvaktar en kvinna som han åtrår

Och han ser det som en ynnest när han möter ett gensvar från den dyrkade kvinnan

Hur kommer det sig att all sådan romantik försvunnit ?

Nu ska det tydligen vara pang på rödbetan direkt !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-21 17:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I en del fall lever romantiken, säger en som vet:)
2018-10-21

    Sefarge VIP
Ack ja!
Och idag kan
Kvinna bära
Ridstövlar
Piska o Dildo
Mot mannens
bara stjärt,'sedes
ritualer' förändras
En del förvisso?

2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP