Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sfärer (9)

Den som ingenting har
har någonting kvar att få.
Den som allting har
har någonting kvar att ge.

Om du låter det osagda
förbli osagt talar tystnaden.

Tålamod och/eller vrede
är beroende av villkoren.




Övriga genrer (Aforism) av Nils-Ivar Lindström
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström