Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan i det lilla

Det stora är att finna lyckan i det lilla

I det lilla finns de fina och rena nyanserna

som förbleknar i det stora och svulstiga




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-24 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP