Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tror du det är som du bråkar med

när du vet om att det är du som har gjort mig
till den jag är
Den som alltid har stått där vid din sida och som
alltid har städat efter dig
när du har ställt till det för dig med massor av
bekymmer och besvär
Har ständigt funnits där tillhands för dig
För som du vet älskar jag ju dig och håller dig
så himla kär
Och då spelar det ingen större roll vad du än
har gjort, smått som stort
För som du vet så ger ju jag dig alltid ännu
en chans till bättring
Så vem tror du det är som du bråkar med?!

Ken Cassel
25/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-25 14:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Älskar man någon så ger man säkert mer än en chans...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel