Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla gröna grodan

fick en puss på munnen av den så vackra prinsessan
då den genast transformerades till en vacker
ståtlig prins
Men inte direkt någon snäll sådan
För het på gröten som prinsen var så våldtar han
genast prinsessan till hennes förtret efter att han
har lyckats dra in henne i buskarna lite diskret
Och när han sen blir beskylld för våldtäkt av kungen
så låtsas han bara om som om han ingenting vet
Vad snackar du om, kungen ?
För det har jag ju inte gjort
Så glöm det...

När den lilla gröna grodan fick en puss på munnen!

Ken Cassel
25/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-25 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel