Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå

 

 

 

som stål

hårt grått

stål

 

glanslöst

repigt

grått

 

men 

rostfritt




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-25 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik