Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation, affirmation, affirmation ... är det jag söker för att få känna så igen ... Publicerad tidigare i september 2012 men längtan till denna känsla saknar bäst före datum!


Det som känns så obeskrivligt underbart ...

... med dig
är att du får mig
att falla för och bli 
fullständigt hjälplöst
förälskad i dig

... varje dag

Igen och igen och igen ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-25 20:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så hålls kärleken levande...underbart...
2018-10-28

  Kungskobran VIP
Kärleken är blind
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP