Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hit

Kom hit
Sätt ner din vackra själ här
På denna ynkliga stubbe
Som är den sista kvarlevan
Av en en gång grönt klot

Kom hit
Vila dina trötta fötter här
På trädet som alltid gav
Gåvor folk glömde bort
Som luft, skugga och ro

Kom hit
Kasta av din tunga börda här
På jorden som blev svedd
Av välmenande människor
Där inget längre kan gro

Kom hit
Spill inte bittra tårar här
Där de vattnar ingenting
Det behöver ej hända
Men det är vad vi kämpar mot




Bunden vers av Bakom ridån
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-26 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån