Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag

Ensam
Liten
Rädd
Tre ord som beskriver mig
Tre ord som dominerar mig
Leker med tanken att sluta andas
Drömmer om kniveggens vassa smekning och ömma ord
Min hud brinner av längtan
Blodet pulserar
Adrenalinet flödar

Själens svaghet är för stark




Fri vers av LadyM
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-06-15 09:06



Bookmark and Share


  jobby
Kort, snygg bra meningsfull text!
2006-06-25

  yoyyo
wao. snyggt framför blir helt taget. vassa ord!
snyggt
2006-06-18

  aftermath
between pleasure and pain
fint
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM