Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur led är tiden

Ur led är tiden

och inget går att göra åt den saken

Att tiden är ur led

beror på att människor blivit snedvridna

i sina göranden och låtanden




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-26 16:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan ju bara hålla med.
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP