Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst går mot kyla


Snö på väg

Höstlig förprakt väcker älvan i mig

jag ler när jag går genom eldfärgat landskap

jag vill hoppa i lövhögar

dofta på förmultnande natur

njuta av virvlande löv

jag älskar höstens bleka sol som kysser min hud

snö på väg ger mig rysningar

men när snöflingor faller

 vandrar jag under stjärnehimmel

snöflingor glimmar i mitt hår

vintrig tystnad änglars vingeslag

jag finner en vintrig kärlek

här bland dalande snöflingor

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-26 20:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Härligt, härligt

Vacker skrivet
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP