Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Älskade son..


Anledningen

Du är ljuset i tunneln

Min anledning till livet

Ditt leende och dina kramar värmer mig när jag är ledsen

Ditt spring i benen håller mig vaken

Du är det bästa jag någonsin gjort...

Min Älskling...  Älskar Dig




Övriga genrer av Angel_
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-06-15 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_