Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eningböle

Runtomkring Eningböle

som ligger i utkanten

av Örsundsbro

som ligger nära Uppsala

som ligger strax norr om Stockholm

Där

Där växer klungor av björkar

Ett vitt molnbrus av rätvita liv

som vill leka med alla

som far förbi




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-27 22:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Påminner lite om ungfröken
Björkdungarna i Karelen!
Ej så vanligt i det nuvarande
'moderna'Skogsbruket längre!
"'Ett vitt molnbrus av rätvita liv"
Läckert skrivet!
:)

2018-10-28

  M73
Jag har sett dem! Dessa klungor av björkar som vill leka med alla
som far förbi (i bussen)
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner