Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självskada.


Sår som inte gör ont

Jag tittar på dig

håller dig i handen

vrider och vänder



Jag kan inte förstå varför du lockar så mycket



varför du kallar på mig när jag mår dåligt

hur du kan göra sån skada utan att det gör ont



Visst hjälper du mig

men du lämnar permanenta ärr som inte går bort

Det gör ingenting



Jag använder dig där det inte syns ändå

Tänk om jag kunde komma över dig en dag

och bara,

bara

raka

benen

med dig




Fri vers av MireneAdler
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-30 23:36



Bookmark and Share


    Jagbarafinns
Mina tankar i ord
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

MireneAdler