Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände mest mig själv






Tänkte inte på dig när vi hade sex

Tänkte inte på någon annan heller

Jag kände mest mig själv




Fri vers (Fri form) av MireneAdler
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MireneAdler