Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#metoo


Övergrepp hos doktorn

Du var den första som tog på mitt bröst

Hoppas du minns det lika tydligt som jag



Du gick runt mig och begrundade mig

Som ingen annan gjort sen dess



Klä av dig. Klä av dig.

Två gånger.

Om du bara tar av dig.

Tre gånger.



Du distraherade min mamma med långa ord

Bilder

Texter

Jag hade ingen distraktion



Mina armar i ett hårt, skyddande grepp

Armar, snälla skyl mig

Du lyfte bestämt bort dem

Medan din hand strök lätt på min bröstvårta



“Har du utslag där?

Jag ska bara kika”

En lätt klapp från trosorna som smällde tillbaka emot min hud



Jag gick ut och grät

Skämdes

Det är mig det är fel på

Osäker



Det tog mig år att inse

Det var i själva verket

Du som borde gråta




Fri vers av MireneAdler
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-30 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy fan vad vidrigt gjort. Jag har läst så många vittnesmål i detta ämne. Det är nog det som gör mig mest arg. Bra att du kan uttrycka detta idag. Starkt.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

MireneAdler