Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart tog du vägen?


Mormor

Du var inte min första
men den första som var min

jag var inte där när du kom
men jag var där när du gick

du var där för mig alltid
jag var en liten del av ditt

du är halva min, sa du
du är bara min, svarade jag

du höll mig i dina armar
och sen höll jag i din arm

du såg mig växa upp
jag såg dig långsamt krympa

du kände mitt hjärta slå, så fort, så fort jag sprang
och jag såg din bröstkorg stillna, och ett sista andetag




Fri vers (Fri form) av MireneAdler
Läst 287 gånger
Publicerad 2021-01-02 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MireneAdler