Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still alive

It takes some time to heal
after you have failed

It takes some time to realise
that failing is a win

And winning is a good thing;
It means you're still alive




Fri vers (Modernistisk dikt) av MireneAdler
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-08 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MireneAdler