Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

Så många röster
som säger vad jag ska göra

hälsa träning mat framtid skola pengar
kärlek

Gömmer mig under täcket
men de är ju där ändå

så många röster
ekar i mitt huvud




Fri vers av MireneAdler
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-08 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MireneAdler