Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Hand i hand

måste vi leva och bo

i vårt land

och till varandra ha tilltro

 

 




Bunden vers av Valter Örn VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-31 11:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Oj...Ska stå "ja", inte jag. :)
2018-11-03

  Magica VIP
Både jag och nej, vissa personer är naivt att lita på. Tycker jag.
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP