Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mien

Framkommen redan efter rondellen
Det är en bit kvar
Sammanhanget tycks vilja bryta sig loss
Ungefär lika mycket som ordet

Jag har varit på Galleri Bleue
Förmodligen för många gånger
Ett var och ett hur
Världen rör sig ibland åt oss

En stjärnklar natt går det att filma
Och snabbt spela upp det stora W:s utsmetning
Det statiska centrumet
Kalibrerar jämt sin position

Genom bilfönstret stämmer inte fysiken
De närmaste bergen passerar långsammast
Konsten att befinna sig på flera platser
Tillfällig glömska när nyckeln vrids om




Fri vers av DavidM VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-01 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tätt och inlevelsefullt reser man till en plats i olika tidsplan och synvinklar samtidigt. Ett språk som verkligen öppnar upp ögonen!
2018-11-03

  henke_r
Du har en oerhörd närvaro i diktjagets betraktelser. Bildrikt och tätt diktat. Bra!
2018-11-02

    Peter Söderqvist
Fantastisk text, en observatör som betraktar en förunderlig värld. Fysiken styr inte världen men ändå hänger det samman.
Vackert.
2018-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som inspirerar tanke och känsla!
2018-11-02

  Nils-Robert
En dikt som måste läsas med fria tyglar. Inga låsta tankar eller idéer
2018-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande ord- och bildspråk skapar en drömmande resa genom olika platser.
2018-11-01

  Stefan Albrektsson
Gillar hur texten flödar - ja, tar mig som läsare på resa, en slags vaken drömlik stämning och många snygga bilder förgyller!! Gott!
2018-11-01

  Lottie Ålhed VIP
Intresseväckande mångbottnade Tack
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP