Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar min ljumna hand under din blus

och börjar smeka din rygg lite försiktigt sådär i smyg
där vi sitter bredvid varandra i soffan och myser
Ja, jag försöker att generera all min energi till min
ena hand så att den blir lika lätt och smidig
som en liten fjäder
En liten fjäder som kittlar dig först innan kittlingarna
mina övergår så att du ryser
För håret ditt reser på sig precis som om du håller på
och fryser
Men den här känslan är allt ifrån kall
För kärleken i beröringen som jag ger till dig gör att du
blir glad då jag ser hur du lyser upp
För du vet att med mig i din närhet behöver du inte
oroa dig för någonting utan kan känna dig helt trygg
Men så vet du också om att jag är en ödmjuk människa
samtidigt som jag kan vara jävligt tuff
Riktigt stygg om jag vill då jag viftar bort alla slags faror
som om jag viftar bort mygg...

Med min ljumna hand under din blus!

Ken Cassel
1/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel