Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sandkornen i ett gigantiskt timglas

går historien om och om igen
på olika platser och olika planeter runt om i universum
Och där varje andetag får galaxerna att först sugas in
för att i nästa sekund blåsas ut och expandera
Så det enda som man behöver oroa sig för i universum
är tydligen de svarta hålen
För det är där på andra sidan de svarta hålen som
tomma intet visst ska ligga
Men själv så tror jag att det är de svarta hålen som kan
vara en inkörsport till en annan dimension
Kanske till ett tvilling universum som är spegelvänt
gentemot vårat eget
Så många frågor och så få svar
Så snart är det jag som drar dit för att undersöka saken
i min nya raket som flyger lika fort fram
som ljusets hastighet...

Som sandkornen i ett gigantiskt timglas
går historien om och om igen!

Ken Cassel
1/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-01 16:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
äh, ken. du måste tro på gud. läs bibeln!
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel