Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr eller senare

 

 

 

Vaknar jag

till en

ledig dag

 

efter 

Xante




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-02 00:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bakfyllan kan vara rolig...eller katastrof
2018-11-07

  Fulbergarn
Önskar dig lycka till den dagen
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik