Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till våran Crister "ord" som hastigt rycktes från oss i går



Du skänkte styrka

 

Du skänkte styrka
du gav allt
du uppmuntrade mig i mina svårigheter
trots att du led
trots att du stred

Du fanns där som en hjälpande hand
rodde mina känslor i land
du kändes stark

fast jag visste mer

Du kämpade på
av egen kraft
stred i både motvind och blåst

Nu har du hastigt lämnat oss
med smärta och tomhet
hoppas du finner lyckan
där du nu är

Du har sått små frön hos många
och lämnat spår
hoppas du i själen nu lugn och ro får




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-06-15 17:16



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja han var nog en mkt fin kille som jag förstått.
fina ord du skänker honom
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan