Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag dansade i fullmånens sken


Klockan har redan passerat midnatt

när jag äntligen beger mig ensam hem ifrån
en god vän
Och när jag då tittar upp emot himmelen kan jag se
att fullmånen lyser med sitt gulvita sken
Så då sätter jag på mig min Mp3 spelare och börjar
att flyta in i musikens sköna toner och klanger
Och helt inne i min egen värld på väg i min egen färd
så märker jag att mina ben helt plötsligt har börjat
att röra på sig
Börjat att dansa
Så tydligen mår jag visst bara bra
Och eftersom jag inte kan se någon annan människa
inom synhåll just nu så inser jag att jag är här
ensam på gatan dansandes i fullmånens sken
med spralliga ben
Vilket gör att jag bara känner mig glad och lycklig
För glad är jag...

Klockan har redan passerat midnatt!

Ken Cassel
3/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel