Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

så nära - så långt borta
se på oss nu
vi har kommit till korta

gav allt - men inget av värde
hoppet är borta
allt som jag närde

tiden går - kommer aldrig på nytt
det vi en gång hade
har för alltid flytt




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-03 20:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
men minnet lever

bra skaldat
2018-11-05

  Lars Hedlin
Så stark och full av känslor!
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!