Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

i det korta andrummet
när du har läst en dikt
och tar in den
kan det oförklarliga ske

som att bli tvungen
att stanna upp vid ett rödljus
eller på en vägfärja
avvaktande inför

det oförutsägbara
den plötsliga insikten
som tvingar dig
att läsa på nytt




Fri vers av Språk, hjärna!
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-17 07:52



Bookmark and Share


  Engel
farligt farligt
att stanna upp
men
härligt härligt
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!