Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Tindra


Tindra

en ny dag vaknar

ditt namn klingar i mitt hjärta

ännu fladdrar ljuslågor vid gravar

 

ditt ljus har lyst under fyra evighetsår

en låga som aldrig kan slockna

den brinner, lyser upp, värmer

 

du öppnade evigetens dörr när sjukdomen blev för svår

du, modiga lilla kämpande själ

din kamp var omänsklig

du finns i våra minnen, hjärtan, ord, tankar

Du finns i bilder, blommor, gungor, regnbågar

ja, allt påminner om dig

 

fyra år har nu gått, fyra evighetsår

när det mest ofattbara besked kom

att du öppnat evighetsdörren

klivit in till regnbågsbron för att vila

 

våra tårar föll som droppar av glas

som klingande krossades mot golvet

som en kärleksmelodi som hyllade dig

 

jag tänder ett ljus till ditt minne idag

finaste Tindra

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-04 06:21



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackra och berörande ord!
2018-11-05

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och bra skrivit!
2018-11-05

  TT
Så fin och varm...
2018-11-05

  morgonstjärna VIP
så oerhört vackert
vilken saknad, kännbart stark
2018-11-04

    Lars J
Starkt och vackert!
2018-11-04

  Niclas Petersson VIP
Smärtsamt vackert om en ofantlig saknad. Tindra är ett så vackert namn och ett av mina absoluta favoritord.
2018-11-04

  Änglaögon
Vackert om saknaden.
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP