Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanitet

 

sanering av mig fortgår alltjämt

ingen har frågat

det är som att virala riter kunde stoppas

undan medvetandet

som att läsa eller tyda vore samma som

älska

jag vet att värdegrund anses centralt idag

tanken rättfärdigar alla missgrepp

och att jag gör mig bäst sanerad




Fri vers av cilax VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-04 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ett evighetsjobb den där saneringen. Bra!
2018-12-05

    ej medlem längre
Sorgligt, men fint skrivet. Brandfackla.
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt