Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt

Din kropp är jorden

ditt intellekt är det bråddjupa havet

Ditt leende är solen

din själ spänner över det vida världsalltet

och kärleken du ger är himmelriket




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2018-11-05 12:49



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Underbart!
2020-04-07

    ADI Nehlin
Vilken fin hyllning!
2018-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring!
2018-11-06

    ej medlem längre
Fantastisk!
2018-11-05

    Dan Myrbeck
Mycket fina ord
till en antagligen
dito person!
2018-11-05

  Chawa VIP
Så oändligt vacker kärleksförklaring!
2018-11-05

  DavidM VIP
Sinnliga verser, fint konstruerat.
2018-11-05

  ULJO
Kärlek är livet
2018-11-05

    ej medlem längre
Klockrena poetiska fraser och allusioner.
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP