Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGE LEVE KÄRLEKEN

Det talas högt om elände
Det ältas problem
Det ryts i ilska
Det agiteras argument
Det känns som
viktiga saker för en stund...
Men i slutna rum älskas det
På tysta promenader hålls det händer
I avskildhet viskas ömma ord
Tyst tar kärleken sin plats


Men vem ryter till för kärleken?
Går det att ryta för kärleken
eller förstör rytet
själva poängen med kärleken?
Låt oss pröva:

(Ta sats med lungorna och ryt)
LÄNGE LEVE KÄRLEKEN!!!
(knyt näven, sträck ut armen och ryyyt)
LÄNGE LEVE KÄRLEKEN
(Låt orden eka högre och högre) 
LÄNGE LEVE KÄRLEKEN




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-06 09:29



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Ja länge leve kärleken den fina
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner