Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dansen



Tar jag med mig själv

en dans

i försoning

glädje

och självrespekt




Fri vers av Ökvinnan
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-31 12:03



Bookmark and Share


  axveronika
den sista och den viktigaste
2019-03-31

  danne //
Fint.
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan