Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra tallrikar...


Jag såg en bild
Du hade satt
Fyra tallrikar på bordet

Jag såg en bild
På ditt köksbord
Där det stod fyra tallrikar
Och julen stod för dörren
Vintern var här
Och bara två månader gått
Sen vi satt tillsammans
Inför alla
Den gången du gick hem som vinnare

Jag såg en bild
På ett bord
Med fyra tallrikar
Och jag förstod
Att jag var inte bjuden

Till festen...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-08 13:24



Bookmark and Share


  HelenaW
Den kändes, ända in.
2018-11-13

  Maiah VIP
Sorgsen känsla i utanförskap
2018-11-10

  Maria Sundelin VIP
En stark känsla
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT