Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Francois


Löparen....

Var finns du

du som löper

din bana,

han har

hittat hem

Gläds av

motionen

Endorfiner

Gör honom

hög,

Liksom den

levande 

bönen!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-08 17:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, löparbanan går mot målet...fint...
2018-11-12

    Lars Gullberg
Ja liksom vardagslivet lever också tron,
Det som får oss att må bra.
2018-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Fint självporträtt!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy