Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris från min första limerickbok. Spelgalna tjädrar är dummare än man kan tro.


Spelberoende

En spelgalen tjäder i Nås

med croupierben smorde sitt krås

var dock dum som en gås

bet konstapel gunås

och sluta' som gåsbröst med sås!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-09 12:02



Bookmark and Share


  walborg
haha - så roligt! TACK!
2018-11-11

  Gunnel Eriksson VIP
Oj, vad du är skicklig på att rimma.
Oh skratta fick läsaren också.
2018-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att skriva limerickar!
2018-11-10

  Viksten
Härligt
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick