Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelåldern på några få rader

Dessa är mina grannar:

I öster bor en ung familj
som vårdar en nyplanterad häck.

I väster bor ett äldre par
i skydd av en hög, mörkgrön häck.

På ena sidan planterar jag blommor,
på andra sidan rädisor.

Över oss faller regnet.




Fri vers (Fri form) av Paulie
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-09 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulie