Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spänner ut mina tältpinnar


Jag blir slagen, men räcker fram handen.
Stukad, men reser mig ändå upp.
Det smärtar, men jag låter det blöda, för att inte bli till sten.

Jag blir nobbad men fortsätter att bjuda upp. Dansar, även ensam på golvet.

För jag väljer lyckan och jag väljer livet.

Jag haltar, men tar mig framåt.
Jag kommer inte först, men springer som för att vinna.
När linorna slakar så spänner jag ut tältpinnarna.

Ett steg till.





Fri vers av Margo
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-10 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo