Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbild



Du är så naken
sover

och jag ler
fyller glas med bubblig dryck
ser och smeker
det är inte värmen från elden
som får mitt innersta att koka
svämma över, du är

så fin

Det är lycka






Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-11 01:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rusig lycka, såsom alla borde få uppleva den.. Fin!!!
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream