Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast punkt sökes

Jag mår så dåligt igen
och mår ännu sämre av att jag kan spåra allt till dig
Du skulle finnas där för mig, vara mitt stöd
Istället är det tvärtom
Orkar inte längre vara stark för någon annan, behöver vara stark för mig själv
Det är jobb nog
Önskar jag kunde be någon om råd, en sk.a stereotypisk mamma
Synd att du inte är det, skulle verkligen behöva det
Jag mår så dåligt igen. Skulle behöva någon som vet hur det är att ha en mamma som är två personer, som aldrig är desamma som en minns den
Behöver bara en fast punkt i mitt Liv
Inte en mamma som är helt borta i livet,




Fri vers av Sjoholm
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-12 12:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om längtan efter en fast punkt!
Alla behöver vi någon att luta oss mot när marken gungar under fötterna.
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm