Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskan

Du är åskan
Som omfamnar mig i mörkret
Dränker mina sinnen
I tårar av blod

Du är kylan
Som kryper längs golvet
Skär i mina nerver
Äter upp mig inifrån

Du är värmen
Med leendet i ögonen
Och pärlor av hopp
Krossas under dina fötter




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld