Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken var hög och likaså jag

När jag kommer in på diskoteket så märker jag
att musiken är riktigt hög
Men det gör ingenting
För likaså är jag
Så jag bjuder upp första bästa tjej som jag får syn på
för att dansa medan jag bara skrattar och är glad
Och för att imponera lite på tjejen snurrar jag henne först
hand i hand runt hennes egen axel
för att i nästa sekund bara tappa henne ner mot golvet
som en hjälplös liten krabat
Men det gör ingenting för allt är noga uträknat
För när hon faller finns jag ju redan där under henne
och fångar upp henne i min stora famn till uppvisningen
av en störtläcker spagat
En spagat som jag gör lika självsäkert som om jag
skulle heta John Travolta
Och om jag inte misstar mig nu är jag väl fortfarande kvar
där nere på dansgolvet lika hög som musiken
och den sköna akustiken...

Ken Cassel
13/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-13 00:43



Bookmark and Share


  Sebastian Linsér
Du har fattat grejen!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel