Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som kom och gick...


Ord

Byttes mot ord
Fick ord
Gav ord
Jag gav och fick
Du gav och fick
Ord som betydde
Ord som berörde
För dig
För mig
Ord som lovade
Ord som stoppade
Ord
Ord som gav spänning
Ord som lockade och eggade
Ord som gav tomhet
När de inte kom
Ord
Som kom och gick
Och mest
Berörde nog orden
Som handlade om tårarna
Du skulle

Torka...




TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-13 11:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Ord har makt och skapar känslor, gillar slutet, sårbarheten
2018-11-20

  Maria Sundelin VIP
Full av känsla
2018-11-13

  WyS VIP
En bra beskrivning på livsresan...ord kom och gick. Tårar är som regn ett måste för att överleva, läkande!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT