Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja Visa

Allting faller nu min vän
Gyllene löv i vinden
Virvlande Vildar får frid igen

Från liv till stoft
Jag fyller mig själv med dödens doft

Vilja Visa friheten
Jag begraver det ruttna i kärleken

Du öppnade mig med den största respekt
Så skönt att bli upptäckt

Vilja Visa andra
Vi hissar segel med varandra




Fri vers av Vildaliv
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-14 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv