Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November ny

Behaglig dimma
En fuktig hinna
Svarta ruttnande svampar


Sorg
Rädsla
Tröst i plast
I mellanrum
Lugn


Jag gräver gravar i torven
Att bevara oss i


Violer slår ut
November i blom
Jag klär om mina kroppar
Formar varsamt nya liv
Varje andetag
Nya jag




Fri vers av Vildaliv
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv