Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bron

Mitt på bron
Mellan is och eld
Möter jag Vilja
Vi talar om kärlek
Liv
Död
Skuldens svarta gamar cirkulerar ovanför

Under oss flyter livets flod
Samma uråldriga fåra
Aldrig samma vatten

Vilja går mot elden
Dansar med Vilda i ett brinnande inferno
Jag står kvar
Kyliga vindar på min ena kind
Hetta på den andra

Jag betraktar livets flod
Medan gamarna skriker
Efter blod




Fri vers av Vildaliv
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-14 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv