Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldta mig

Våldta mig min vän
Våldta mig om och om igen
Släpp alla dina hämningar lösa
Ja, låt dina naglar och händer på min rygg
få hålla på och klösa
Riva upp stora sår
Riv upp de sår som du redan gjorde häromdagen
De som du redan gjorde igår
Sedan att det här förfarandet mellan oss sätter sina spår
hoppas jag att du förstår
För nu får det allt vara nog
Så nu är det väl ändå på tiden att du bara går
Går din väg
Du vet var dörren finns...

Våldta mig!

Ken Cassel
14/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-14 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel