Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter kärleksakten

känner han sig omtöcknad
Helt slut
Har precis lyckats att skjuta salut
Men hon vill gärna ha mer
Men då han säger till sin älskade att han inte längre
har något krut kvar att kunna hålla stånd med
Sedan kramar de om varandra en sista gång
innan de båda bara somnar in sked mot sked i sitt omfång...

Efter kärleksakten!

Ken Cassel
14/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-14 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel